Design.

La fel ca un fir de apa care isi defineste propriul curs, formele puternice si contururile line definesc intreaga caroserie a BMW Seria 6 Cabriolet. Proportii sportive, inspirate de eleganta apei curgatoare.

Entuziasmul iese la suprafata. La prima vedere, design-ul BMW Seria 6 Cabriolet capteaza dinamica experientei de condus. Caroseria plata si alungita si partea spate lata adauga putere si caracter. Iar in acelasi timp, zone generoase se integreaza in liniile puternice si creeaza o imbinare eleganta de lumini si umbre.

Cu soft-top-ul ridicat, linia de mijloc imprejmuieste intregul habitaclu, il separa de exterior si ii ofera o intimitate exclusiva. Atunci cand este coborat, eleronul de pe plafon continua contururile caroseriei. Astfel, linia plafonului, in stil coupe elegant, accentueaza farmecul exclusiv al BMW Seria 6 Cabriolet.

La fel de plin de farmec este si aspectul concentrat al farurilor bi-xenon. Inelele cu LED inconfundabile ale luminior de zi si ornamentele accentuate ofera partii fata un aspect distinct. Impreuna cu pozitia coborata a grilei radiatorului, usor inclinata in fata, si cu forma speciala a capotei, se ilustreaza in mod clar focusul BMW Seria 6 Cabriolet - si anume soseaua.