Programeaza un Drive Test!

Completand formularul de mai jos, puteti trai o experienta unica la volanul unei masini cu adevarat deosebita. APAN Motors va ofera posibilitatea de a va inscrie la o sesiune de drive test si de a va convinge de performantele modelului BMW preferat, avand la dispozitie 6 dintre cele mai solicitate modele, devenind astfel singurul dealer BMW din zona care va pune la dispozitie o asemenea flota de masini demo.

Termeni si conditii

Prin citirea acestui document confirm ca am luat la cunostinta de faptul ca SC APAN Motors SRL este operator de date cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub nr. 21122 si imi exprim consimtamantul expres si neechivoc pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a SC APAN Motors SRL pentru a fi prelucrate de catre aceasta in orice activitati si scopuri legate de reclama, marketing si publicitate (inclusiv primirea de apeluri/informatii in scop de marketing direct sau de evaluare a satisfactiei legata de produsele/serviciile oferite), de promovare a noilor oferte, produse si servicii, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Pe viitor, datele mele privind numele, adresa, e-mail-ul si numarul de telefon permit SC APAN Motors SRL sa ma tina la curent cu informatii despre produsele, serviciile, ofertele si promotiile sale (incercuiesc NU daca nu sunt de acord cu aceasta). Cunosc faptul ca datele vor putea fi dezvaluite partenerilor contractuali ai SC APAN Motors SRL/societatilor din grupul de firme din care face parte SC APAN Motors SRL. Datele personale nu vor fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa: SC APAN Motors SRL, DN 22B, km. 4, Braila - Departamentul Juridic, imi pot exercita, oricand si in mod gratuit, urmatoarele drepturi: sa obtin confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate; sa intervin asupra datelor transmise; sa ma opun prelucrarii datelor. Totodata, cunosc ca beneficiez de dreptul de a ma adresa justitiei sau de a nu fi supus unei decizii individuale.
* Am peste 18 ani si am permis de conducere valabil.
* Accept termenii si conditiile