BUY-BACK
BMW Vehicule noi & BMW Premium Selection (BPS)

Sistemul de buy-back inseamna predarea unui autoturism rulat, indiferent de marca, contravaloarea acestuia reprezentand avans pentru achizitionarea unui autoturism nou sau Premium Selection, din stocul APAN Motors.


Evaluarea este gratuita si tine cont de:

 • - vehicul (stare generala, vechime, km, dotari, istoric - accidente si intretinere)
 • - nr. de proprietari
 • - gradul de vandabilitate al modelului
 • - pretul actual al modelului
 • - piata de masini rulate
 • - taxa de mediu
 • - noua masina dorita

Evaluarea

Putem fi selectivi in achizitia masinilor dar suntem corecti si transparenti.

Daca masina dumneavoastra are an de fabricatie dupa 2007 puteti obtine o cotatie in doua zile lucratoare de la completarea formularului de mai jos.

Sistemul de buy-back va asigura o tranzactie sigura si rapida iar pretul oferit la evaluare este garantat pe o perioada determinata si comunicata.

BUY-BACK

BMW Vehicule noi & BMW Premium Selection (BPS)


Date de contact

Nume:
Adresa email:
Telefon:
Judet:

Date masina

Marca:
Model:
Rulaj(km):
Culoare:
Combustibil:
Capacitate cilindrica(cm3):
Putere maxima(CP):
Tip caroserie:
Cutie Viteze:
An Fabricatie:
Inmatriculata:

Alte Date

Termeni si conditii

Prin citirea acestui document confirm ca am luat la cunostinta de faptul ca SC APAN Motors SRL este operator de date cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub nr. 21122 si imi exprim consimtamantul expres si neechivoc pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a SC APAN Motors SRL pentru a fi prelucrate de catre aceasta in orice activitati si scopuri legate de reclama, marketing si publicitate (inclusiv primirea de apeluri/informatii in scop de marketing direct sau de evaluare a satisfactiei legata de produsele/serviciile oferite), de promovare a noilor oferte, produse si servicii, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Pe viitor, datele mele privind numele, adresa, e-mail-ul si numarul de telefon permit SC APAN Motors SRL sa ma tina la curent cu informatii despre produsele, serviciile, ofertele si promotiile sale (incercuiesc NU daca nu sunt de acord cu aceasta). Cunosc faptul ca datele vor putea fi dezvaluite partenerilor contractuali ai SC APAN Motors SRL/societatilor din grupul de firme din care face parte SC APAN Motors SRL. Datele personale nu vor fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa: SC APAN Motors SRL, DN 22B, km. 4, Braila - Departamentul Juridic, imi pot exercita, oricand si in mod gratuit, urmatoarele drepturi: sa obtin confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate; sa intervin asupra datelor transmise; sa ma opun prelucrarii datelor. Totodata, cunosc ca beneficiez de dreptul de a ma adresa justitiei sau de a nu fi supus unei decizii individuale.

Dotari Optionale:

Alte dotari optionale:
Stare:
Model BMW Dorit:
* Accept termenii si conditiile

Documente necesare predarii unui vehicul rulat la APAN Motors SRL:

 • - cartea de identitate a vehiculului si certificatul de inmatriculare;
 • - factura cu care clientul a cumparat vehiculul;
 • - dovada efectuarii Inspectiei Tehnice Periodice;
 • - carnetul de intretinere si garantie al vehiculului sau facturile de efectuare a reviziilor (daca acestea exista);
 • - radierile fiscale in termen de 5 zile maxim de la predarea autoturismului.